Чернівецький обласний центр

з профілактики та боротьби зі СНІДом

ПРЕЗЕРВАТИВИ GALATIC CAP ЗМІНЮЮТЬ ФОРМУ І ПРИНЦИП РОБОТИ ЗАСОБІВ ЗАХИСТУ

Він відрізняється зручністю використання, міцністю, безпекою та особливою чутливістю. 

Презерватив The Galatic Cap Pregnancy Prevention, розповідає The Daily Mail, надівається тільки на саму головку статевого члена, залишаючи основну частину відкритою.
Ідея створення такого презерватива з'явилася після того, як приятель розробника заразився ВІЛ. Отже, презерватив складається з двох частин: поліуретанової плівки у формі підкови, що охоплює статевий член (як пластир охоплює палець), і ковпачка, який  наклеюється, для утримання сперми. Ковпачок набагато міцніший звичайних презервативів. 
За словами Пауелла, поліуретан по відчуттям схожий на другу шкіру. Його можна носити годинами або навіть днями. Ця частина презерватива не заважає під час сечовипускання і приймання душу. Перед статевим актом просто потрібно відклеїти захисний шар на ковпачку і приклеїти його до основної частини, що вже знаходиться на статевому члені.
Однак, кажуть незалежні фахівці, така конструкція не захистить від венеричних захворювань, включаючи герпес, адже значна частина статевого члена залишається відкритою. А віруси здатні проникати при контакті зі шкірою. Також не виключено, що ковпачок відклеїться під час статевого акту.

Джерело: http://www.meddaily.ru