Чернівецький обласний центр

з профілактики та боротьби зі СНІДом

Держслужба України соцзахворювань працює в штатному режимі

 Колектив Держслужби України соцзахворювань працює у штатному режимі. Про це після проведення апаратної наради з керівниками та співробітниками структурних підрозділів повідомила Голова Тетяна Александріна.

«Від того, наскільки професійною та надійною буде наша робота в цей нелегкий для країни період залежить питання якісної медичної допомоги хворим на туберкульоз та ВІЛ-інфекцію. В межах нашої відповідальності - чітка координація діяльності профільних регіональних служб, які забезпечують виконання завдань з діагностики та лікування захворювань на місцях, щоб люди мали змогу отримати відповідні послуги вчасно», - зазначила Т.Александріна.

Голова відомства запевнила, що служба виконуватиме свої функції в повному обсязі. Відомство наразі опрацьовує звіти реалізації заходів загальнодержавних програм протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу з метою подальшого представлення зведених результатів діяльності в 2013 році, а також продовжує здійснювати контроль за наявністю лікарських засобів та засобів медичного призначення в профільних закладах охорони здоров’я.
«У Держслужбі України соцзахворювань працюють на збереження стабільної та повноцінної роботи сфери, в тому числі, мережі закладів протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції, а також оперативного інформування партнерів та громадськості», - зазначила керівник.

http://dssz.gov.ua/